2022-02-06 07:56:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Nem kellene megtorpannod az első nehézségek láttán

Napi horoszkóp február 6-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Mars és az Uránusz fényszöge nagy izgalmakat ígér! Ha szereted a váratlant, akkor ma igazán boldog napod lesz, mert valamelyik történetszál az életedben igencsak kalandosra sikeredik.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars és az Uránusz alaposan kimozdít a komfortzónádból. De ha csak azt nézed az adódó helyzetben, hogy hogyan segíthetsz önzetlenül másokat, akkor jól tudsz kijönni a dologból. Sőt, az élet kárpótol a kényelmetlenségért.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Rendkívül kíváncsi ember vagy, de nem kellene ma mégsem mindenbe beleütnöd az orrod. Olyasmit tudhatsz meg ugyanis, ami komoly dilemma elé állít. Valamilyen okos megoldást kell találnod. Vagy ami még jobb, ha eleve bele sem mész a dologba.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Rendkívül kíváncsi ember vagy, de nem kellene ma mégsem mindenbe beleütnöd az orrod. Olyasmit tudhatsz meg ugyanis, ami komoly dilemma elé állít. Valamilyen okos megoldást kell találnod. Vagy ami még jobb, ha eleve bele sem mész a dologba.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy múltbéli változás borzolja fel a kedélyeket a mai napon a családodban. Ez az esemény, vagy beszélgetés mindent megmozgat, de a felkavarodás most az egyszer jót tesz. Ne félj tőle, mert ez csak tisztázza a helyzetet!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Mars és az Uránusz fényszöge a te életedben is érezteti hatását. Ma valaki a közvetlen környezetedben olyat tesz vagy mond, amire aztán abszolút nem számítottál. De ne gondolj rosszra, lehet ez teljesen pozitív meglepetés is!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Alaposan megváltozik a mai napon a lelkiállapotod. Bizony régen érezted már magad olyan kiegyensúlyozottnak, mint a mai napon. Semmi sem indokolja, hogy ne próbálj hatással lenni a környezetedre. Most sokakat megnyugtathatsz a puszta jelenléteddel.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nagyon szenvedélyes nap következik, mintha minden érzékszerved kiéleződne, ma valahogy teljesebbnek érzel mindet: ízeket, illatokat, érintéseket. Csodás nap ez a szerelemre, használd ki!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha egy ismerősöd tanácsért keres, nem szabad őt elutasítanod. És kezeld nagyon körültekintően és bizalmasan az ügyet, mert ha bármi kitudódna, abból neked személyesen is bajod lehetne. És fontold meg úgy a tanácsodat, mintha saját magadról lenne szó!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha szingli vagy, a mai napot nehogy tétlenkedéssel töltsd! A Mars és a Vénusz is a te jegyedben halad, most igazán bárhol megismerkedhetsz valakivel, és ebben bizony a véletlen is a kezedre játszik majd.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nem kellene megtorpannod az első nehézségek láttán. Ha meg akarod valósítani az álmaidat, akkor tovább ki kell tartanod, a lehetségesen is túl. Ha megőrzöd szokott konokságodat, akkor egyszer helyrehozhatod a helyrehozhatatlant.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nem ártana végre neked is észrevenned, mi a szép az életben. Ehhez nem is kellenek ünnepnapok, sőt. A mai napon lesz rá módod, hogy kicsit elengedd magad, és ne törődj semmivel. Ne ijedj meg a magányos óráktól. Most pont erre van szükséged.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: